Friday, 19 August 2011

{Review And Giveaways} New Zealand Natural Ice-cream - Part II

Continue from the previous NZN Ice-Cream Giveaway, above are the 2 Lucky Winners out of the 53 entries. Congrats to Chocbundt(1st Winner) and Jade Koh(2nd Winner). Please contact me via email at ellenaguan@hotmail.com so that I could advice you on the collection details.

For those who missed out or did not win during this 1st Giveaway, don't worry we have another round two with more yummy icy treats which will whet your taste buds. Let's read more to find out.....


COOKIES AND CREAM



Cookies and Cream is always an all-time favourite for those who prefer something more than a smooth and creamy ice-cream. With those crunchy and tasty bits of chocolate cookies swirling in between the creamy ice-cream definitely leaving each and every mouthful with a desire for more.

As you can see we love to have it with bread for our afternoon tea-snack in away to fill the stomach and cool the heat.


FOREST BERRY



Similar to Mango Sorbet(you can check it out HERE), Forest Berry is a almost 97% Fat Yoghurt product which taste great with it's natural refreshing flavour and generous bits of berry traces in each scoops. For your information this Forest Berries is made with live probiotic cultures, strawberry juice blend, blueberry, raspberry and etc. Mostly it contains both the antioxidants fruits and yoghurt which is good for our body and at the same time rewards us with some healthy aftermeal treat.



HOKEY POKEY



Hokey pokey origin from Australia and New Zealand where it is make from plain vanilla ice cream together with small, solid lumps of sponge toffee. And friendly speaking this is our first time trying out NZN Hokey Pokey ice-cream and to our surpised it really taste great especially with those crunchy bits of honeycomb and chewy caramel in it. I bet you will help yourself with more than 2 scoops if you love caramel stuffs.



HOW TO PARTICIPATE THE

NZN ICE-CREAM GIVEAWAY(PART II)



Similar to the previous NZN Giveaway, if you are residing in Singapore and keen to participate this "New Zealand Natural Ice-Cream Giveaway", just leave your Name and Answers to the following questions in the "Comment Box" below. (example: Ellena, Ans: Hokey Pokey, Cookies and Cream......").

Questions:-
1. Name the 6 Flavour of New Zealand Natural Ice-creams mentioned in the 2 Giveaways post.

2. Name the Supermarket where you can purchase these pint size of New Zealand Natural Ice-cream? (hint: Read more HERE)


I will pick up ONE lucky winner with all the correct answers on Monday, 22 August 2011 and he/she will get  2(Cookies and Cream And Forest Berry) complimentary pints from NZN Ice-creams at NZN, Paragon outlet.

~~~~~~~~~~~~~~
For Facebook Giveaway on the NZN Hokey Pokey Ice-cream:-
Please click on this link HERE to participate.


Good Luck everyone!!!! Have Fun!!!!


23 comments:

  1. Alicia Z, Cookies and Cream, Forest Berry, Hokey Pokey, Classic Vanilla, Mango Sorbet, Chocolate Ecstasy, Cold Storage

    ReplyDelete
  2. 1. Forest Berry, Hokey Pokey, Classic Vanilla, Mango Sorbet, Cookies and Cream, Chocolate Ecstasy
    2. Cold Storage :D!

    ReplyDelete
  3. OMG!  Thank you so much!!

    ReplyDelete
  4. Jasmine
    Ans: Forest Berry, Hokey Pokey, Classic Vanilla, Mango Sorbet, Cookies and Cream and Chocolate Ecstasy. Only available at Cold Storage Supermarket (:

    ReplyDelete
  5. Joseph
    Ans: Forest Berry, Hokey Pokey, Classic Vanilla, Mango Sorbet, Cookies and Cream and Chocolate Ecstasy.  Purchase at Cold Storage Supermarket.

    ReplyDelete
  6. Criscelia
    Ans: Forest Berry, Hokey Pokey, Classic Vanilla, Mango Sorbet, Cookies and Cream and Chocolate Ecstasy. buy it at Cold Storage Supermarket :)

    ReplyDelete
  7. Vincent
    Ans: Forest Berry, Hokey Pokey, Classic Vanilla, Mango Sorbet, Cookies and Cream and Chocolate Ecstasy. available at Cold Storage Supermarket.

    ReplyDelete
  8. Hi Ellena,
     
    Thanks for the giveaway.  I love this brand ice-cream especially the spotty dog.  The answer is Forest Berry, Hokey Pokey, Classic Vanilla, Mango Sorbet, Cookies and Cream and Chocolate Ecstasy and is available at Cold Storage Supermarket.

    ReplyDelete
  9. brenda yeo20/8/11 9:40 pm

    Ans: Forest Berry, Hokey Pokey, Classic Vanilla, Mango Sorbet, Cookies and Cream and Chocolate Ecstasy. available at Cold Storage Supermarket.

    ReplyDelete
  10. brenda yeo20/8/11 9:41 pm

    oops. forgot to add my name. brenda!
    Ans: Forest Berry, Hokey Pokey, Classic Vanilla, Mango Sorbet, Cookies and Cream and Chocolate Ecstasy. available at Cold Storage Supermarket.

    ReplyDelete
  11. Theresatay21/8/11 7:57 am

    Theresa, Ans: Forest Berry, Hokey Pokey, Classic Vanilla, Mango Sorbet, Cookies and Cream and Chocolate Ecstasy. Cold Storage Supermarket.

    ReplyDelete
  12. Marina, Ans: Forest Berry, Hokey Pokey, Classic Vanilla, Mango Sorbet, Cookies and Cream and Chocolate Ecstasy. Ans: Cold Storage Supermarket

    ReplyDelete
  13. CT, Ans: Forest Berry, Hokey Pokey, Classic Vanilla, Mango Sorbet, Cookies and Cream and Chocolate Ecstasy. Ans: Cold Storage Supermarket

    ReplyDelete
  14. Tiffany Chong
    A) Chocolate Ecstasy, Mango Sorbet, Classic Vanilla ,Cookies and Cream, Forest Berry,Hokey Pokey
    B) Cold Storage

    ReplyDelete
  15. shm125
    a) Forest Berry, Hokey Pokey, Classic Vanilla, Mango Sorbet, Cookies and Cream and Chocolate Ecstasy. 

    b) Available at Cold Storage Supermarket 

    ReplyDelete
  16. The answer is Chocolate Ecstasy, Mango Sorbet, Classic Vanilla ,Cookies and Cream, Forest Berry,Hokey Pokey and is available at Cold Storage.

    ReplyDelete
  17. 1. Forest Berry, Cookies and Cream, Hokey Pokey, Classic Vanilla, Mango Sorbet and Chocolate Ecstasy. 2. Cold Storage Supermarket.

    Samantha

    ReplyDelete
  18. Hongxiao0822/8/11 3:25 am

    hong
    1) The six flavors of New Zealand Natural Ice-cream mentioned in the 2Giveaways post : NZN Chocolate Ecstasy,  NZN Cookies & Cream Ice-cream ,  NZN Forest Berry, Mango Sorbet,  NZN Hokey Pokey Ice-cream, and NZN Classic Vanilla Ice-cream 
    2.  Only available at ColdStorage supermarket's 40 over outlets islandwide
     

    ReplyDelete
  19. goh meng hwee ans:
    a] Hokey pokey, Cookies and Cream , Forest Berry ,Mango Sorbet, Forest Berry, Classic Vanilla
    b]cold storage

    ReplyDelete
  20. 1.Chocolate Ecstasy, Mango Sorbet, Classic Vanilla ,Cookies and Cream, Forest Berry,Hokey Pokey2.Cold Storage
    Agnes

    ReplyDelete
  21. Neo Siew Leng22/8/11 10:13 am

    6 flavours are Chocolate Ecstasy, Mango Sorbet, Classic Vanilla, Cookies and Cream, Forest Berry & Hokey Pokey.

    Available at Cold Storage Supermarket.

    Regards, Siew Leng

    ReplyDelete
  22. Sayvalentine22/8/11 10:59 am

    6 flavours are Chocolate Ecstasy, Mango Sorbet, Classic Vanilla, Cookies and Cream, Forest Berry and Hokey Pokey.

    These ice cream flavours are available at Cold Storage Supermarket.

    Name:Valentine Low

    ReplyDelete
  23. {Event Closed} Hi everyone, thanks for all your participation. Stay tune
    for the Giveaway Result coming up  soon :) Good Luck

    ReplyDelete

Dear All,

Thanks for leaving down your comments. I do value each and every of your suggestion(s) or comment(s) so if you are signing off as Anonymous, please kindly leave your Name so that I could address you. Thanks

Lastly, please DO NOT SPAM as Spam comments will be deleted immediately.

Regards
Ellena (Cuisine Paradise)

ShareThis

Latest Kitchen Updates @ Cuisine Paradise



Click on the above photos or HERE for more kitchen pantry ideas.